lørdag 11. august 2012

Jeg får ikke sove!

Denne uka har jeg gjort opp til flere mislykkede forsøk på å snu feriehuet mitt tilbake til jobbhue. Dette har innebært en rekke idiotiske ting som: Prøve å stå opp tidligere, legge seg tidligere, ha en eller annen form for agenda i løpet av dagen (og følge den), spise til normale tider og gjøre ting en gjerne ikke ønsker å gjøre på toppen av en hektisk skolestart!

Det har fungert dårlig både å legge seg tidligere og stå opp tidligere. Du har sikkert merka at når du legger deg, og egentlig ikke er spesielt trøtt, legger du merke til de mest idiotiske ting. Du merker den lille bompen (max 2 mm) som lages av en liten rynke i lakenet. Du kjenner at uansett hvordan du har dyna, er det akkurat litt for varmt, eller litt for kaldt. Til slutt ender du opp i ei merkelig stilling med litt av kroppen utenfor -, og litt innenfor dyna. Selvfølgelig er dette etter kort tid det motsatte av det du nå føler.

Etter en times tid ligger du og irriterer deg over sovelydene til din kjære. Ikke bare lydene - men det faktum at han sover i vei, og du ligger der og teller takplater og spikerhull. Sauene du har talt får ikke lengre plass på soverommet, og tramper i vei opp trappa. Helsikes sauer. De skal bli får i kål til middag i morra! Forbaska sauer!

Det klør! Den lille flekken som begynte å klø, flytter seg nå rundt på kroppen din. Til slutt klarer du ikke å holde følge med kløen, og det kjennes ut som du klør over hele deg. Den kan kanskje skyldes et aldri så lite adrenalinrush. Pulsen stiger litt for hver gang du kikker på klokka, og den er blitt 15 minutter mer enn den var for en evighet siden. Du får panikk med tanken på at du snart skal opp. Det vil si; du skal opp dersom du skal følge målsettingen din om å stå tidligere opp.......

På et eller annet tidspunkt sovner du likevel, og er fullstendig amøbe når mobilen din jamrer om at du må stå opp! SÆRLIG! tenker du. Slår av alarmen, samt lyden på mobilen, snur ræva til den, og sover videre.

Seansen gjentas neste kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar