tirsdag 25. desember 2012

O, jul med din glede....

Da var julaften over for denne gang. Enda en gang kan man være glad for at man gjorde det lille ekstra, som viste seg å bli satt pris på av familien. All bannskapen som kom da du, tradisjonen tro, skulle pynte juletreet på lille - julaften, og lysene bestemte seg for ikke å virke!!! Jeg er heldigvis velsigna med fantastiske foreldre, som sto i kø, sammen med flere i samme ærend, for å få tak i julelys på julaftens formiddag.

Etter å endelig h a pynta treet, laga salater, og fått svoren sprø på ribba, var det på tide å pungtere et øyeblikk i nærmeste lenestol, og samle krefter til julegaveåpning. Dette er heldigvis blitt en noe mindre kaotisk foreteelse etter hvert. Tradisjonen tro er det alltid noen gaver en venter spesielt på. Hos oss er det gavene fra søstra mi og familien. Her vanker det alltid bilder av hele familien, fra sist ferie sammen, eller fra en familiebegivenhet. De setter minner i system for meg, og gjør at man kan gjenoppleve glade dager mange ganger.

I dag har sønn ultra prøvd ut jul årets julegavevarp, og har derfor knapt vært å se. Jentungen er enda ikke kommet fra sin far, så vi skal feire julaften sammen med henne i morgen. Dette til stor glede for oss alle! Vi voksne bruker mye tid på å gjøre minst mulig, og har mulighet til å hente oss inn etter en hektisk desembermåned. Har planer om å fortsette akkurat denne aktiviteten ei stund til, men må legge pinnekjøttet i bløtt først....

Ei riktig god jul, til alle der ute som måtte stikke innom bloggen min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar