lørdag 15. september 2012

Høst på snei

Høsten melder seg på så mange ulike måter. Bladene er blitt gule, og virvler, litt etter litt, rundt i den fuktige høstlufta. De første foreldremøtene er over og det første luse - brevet sendt ut. De kommer hyppigere og hyppere des yngre vår globetrottere blir - og hvem har vel ikke vært på reise i sommer. Tenker meg at det er mange som har hatt fantomkløe i hodebunnen bare med tanke på at en ikke bare kjenner lusa på gangen, men også i sengklærne.

Når mange mennesker samles på ett sted etter ferien kommer alle "sjukene". Adde deter edder kdinex for å putte dette deser, jeg har allerede hatt høstens første reksjuke. Effektivt om økkonomien er skrall, og en ønsker å leve på lavbudsjett et par dager (en får se det positive i det). Trøster meg foreløpig med at ingen andre i husholdet har fått spusjuka.

Et annet sikkert høsttegn er "gullrekka" på NRK, og alle "synge, danse, drite - seg - ut - showene" på de andre kanalene. Synes kreativiteten virker veeeldig oppbrukt. En tygger stadig drøv på gamle stjerner, og det er ikke mindre enn latterlig å se Jenny Jensen prøve seg som rocke - diva. Tross all kritikk sitter man der, helg etter helg, og ser på programmene man elsker å hate. Merkelig!

Høstens varer er på plass i kolonialen. Jeg er fryktelig glad i får i kål, men mengdene som presenteres i butikkdisken, får en til å lure på om ikke det neste slang - uttrykket kommer til å være BÆÆ! Mengdene tilsier at vi alle kan dempe strømregninga. Som vi alle vet, har kål en merkelig effekt på det biologiske systemet hos oss mennesker...... Husk: Vær obs på metanforgiftning!

PS! Dagens blogg er skrevet med riktig skrått blikk. Koser meg egentlig veldig, både med helg, og får i kål :-).





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar