tirsdag 1. januar 2013

Godt nytt år!

Velkommen til et nytt år! Velkommen til nye nyttårsforsetter! Du vet disse løftene som fyller treningssentrene til i midten av februar, og hele resten av året gir deg kjempedårlig samvittighet. Lovnadene som gjør at de fleste av oss går med nervene på utsiden av kroppen, fordi vi har forlovet oss. Det være seg brems på bankkortet etter alle utskeielsene i desember, lovnader om å forvandles fra julegris til gaselle, fra damplokomotiv til aske(t). Til de som har lovet seg selv å gjøre husarbeid i to timer hver dag (innkludert middagslaging), for å unngå skippertaket til helga: Bare glem det!

Vi kan ha intensjoner om å bli nye og bedre mennesker. Det er bra med intensjoner, men bedre mennesker hjelper andre i stedet for å tørke støv. De kretser ikke rundt sin egen navle på et treningsstudio, men tar seg tid til å se hva som "egentlig skjer" i verden. Det er de som muntrer opp andre og hjelper deg når du ikke har forventet hjelp. Det er bare å innse at da har man ikke tid til alt dette husarbeidet. Turen innom treningssenteret kan nok være lur. Da kan du, i følge statistikken, leve lengre, og derfor være ditt "bedre jeg" en stund ekstra. PS! Det fordrer nok at man holder ut på treningssenteret litt lengre enn til i februar.

Nå starter hverdagen for de fleste av oss. Vi skal igjen stå opp om morgenen (ugh!). Jeg har snudd døgnet helt på hodet, og ser ikke frem til prosessen ved å snu døgnet tilbake. Her hjelper det ikke med all verdens kosmetikk for å hepse opp de blå posene under øynene. Det er bare å ha ei ekstra skje med kaffe på kaffetrakteren, stålsette seg vekk fra middagshvilen (det er kanskje nå man skal trene), og satse på at man treffer senga når man stuper inn på soverommet klokka ni om kvelden. Det er godt det er helg igjen snart!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar