mandag 21. januar 2013

Vakum

Første del av januar er rimelig heftig når man er i lærerbransjen. Spesielt om 1. termin ender i midten av januar. 2013 har så langt gitt meg dårlig samvittighet. Unger, gubbe, nyttårsforsetter og annen familie har fått kjempe om smulene av det som var igjen av overskudd.

 Jeg har overvunnet trangen til å bruke, forholdsvis gode, tentamensbesvarelser som opptenning. Kaffetrakteren har gått langt over kjørelengda, og jeg har vurdert meisel som hjelp til å senke skuldrene. Heldigvis vet man at dette er et "dautak", og så roer det seg for ei stund.

Helga ble brukt til å ta en razzia på skittentøy, rent tøy, hybelelefanter, "snøstorm" på baderomsspeilet, og rulering av ungenes klesskap. Kunne egentlig tenkt meg å bare sitte ned og gjøre ingenting. Er glad for at jeg satte inn et støt. Det har resultert i at jeg kunne starte ei ny uke uten mengder av plikter hengende over meg. Det er nesten så jeg har dårlig samvittighet for at jeg har tid til å skrive blogg..... Har visst havna i et lite vakum. Tror nok likevel jeg kan garantere at dette ikke varer lenge. Det er alltids noe nytt som skal planlegges, rettes, kopieres, analyseres, og om ikke annet, RYDDES!

Det ser ut som om vær - Gudene også er forvirra. Vi har fått skikkelig mildvær, og "kakelinna" er blitt til "slankelinna". Det må være alt fettet vi forbrenner i januar som omdannes til energi. Hvis ikke må det være magens reaksjoner på alt for mye grønnsaker som fører til utslipp av metangass, og dernest lokal oppvarming!? Det må understrekes at denne teorien nok ikke støttes av seriøse klimaforskere, men det er i alle fall en teori ;-).


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar