onsdag 1. august 2012

August

Da har august gjort sitt inntog. Sommeren som aldri kom, er over og en har igjen gleden av stearinlys. For mange er høsten kun et tegn på at vinteren kommer, at en skal få god kondis av snømåking, at en igjen må grave fram bilen når man har vært på jobb. Når en knapt har begynt på jobb begynner enkelte å bake til jul! De er ferdig med 7, eller gjerne 10, sorter, og de har sørge for at ikke julebelysninga kortslutter kretsen i år også.

Jaja! For min del er vi ikke kommet lengre enn til august. Det kan fortsatt bli noen fine dager, og det blir mer levelig ute etter hvert som mygg og knott tar vinterferie. Om høsten går det jo etter hvert an å være ute, uten å se ut som om man har fått røde hunder etterpå, fordi mygga har hatt atter et festmåltid på din bekostning. Skal tro om det å gå tur i Nord Norge midsommers kan sidestilles med årelating???

Jeg har enda 2 uker igjen av ferien. Takk og pris for det! Likevel er det litt greit at ting på et tidspunkt kommer i gjenge. En skal igjen få dra seg ut av senga for å slepe skrotten inn i dusjen, i håp om å skremme den våken med de første strålene fra dusjen. En skal igjen bryne hjernen sin, som ikke har hatt mer trim enn krimromaner om Harry Hole. Godt man har noen planleggingsdager, slik at en kommer seg på kanal til elevene strømmer på.

Sett deg ned! Ta deg en solid kopp kaffe! Les ei god bok! Dull litt ekstra med ungene og din kjære. Det kommer fort nok en dag da du nærmest må planlegge og sette av tid til slikt mellom fotballkamper, treninger, møter og alle andre ting som du bare MÅ gjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar