onsdag 8. august 2012

Når sommeren kommer....

Nå har vi venta på sommeren i sju lange og sju breie. Når den endelig kommer, er det bare å skynde seg å "bruke den!" Nå skal alt til pers som innebærer at det helst ikke må regne. Gressklipperen dras fram i ei faderlig fart. Kanskje en da kan få klippet plenen uten å ligge å grave løst det som har klistra seg fast inni klipperen. Malepensler, maling og whitesprit. Garasjeportene som har stått på trutning hele forsommeren skal endelig få et etterlengtet strøk maling, uten at malinga er halvblanda med vann.

Nå skynder de som enda har hagemøblene sin ute seg å be gjester. De må i det minste kunne si at hagemøblene har vært brukt mer enn en gang eller tre i år. De som ikke har drylt grillen avgårde i frustrasjon og forbannelse, kan sågar by gjestene sine på mat (med mindre den er halvt bortrusta der den sto).

Det blir travelt når sommeren kommer. Mens malinga tørker og gresset gror, skal man helst også gå seg en tur i det fine været, gjerne før gjestene kommer. En må også grave gjennom alle vinterklærne, som ble dratt fram igjen like fort som de var pakka vekk, for å komme til shortsene som du vet du så på begynnelsen av sommeren, mens man enda trodde det skulle bli godt vær.

Kan ikke sitte her lengre vet du - Må ut å få malt strøk nummer to før regnet kommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar